Puzzle 4000 piese

Puzzle pentru birou: distracție, deconectare și lucru în echipă fără bariere ierarhice.

Să rezolvi un puzzle pentru adulți este oricând distractiv, iar dacă îl rezolvi împreuna cu colegii la birou, atunci iți aduce un grad ridicat de satisfacție. Știai că ai nenumărate beneficii de pe urma acestei  activități ca și angajator sau manager?

În general se știe că jocurile puzzle pentru adulți au anumite beneficii, printre care îmbunătățirea percepției vizuale, a creativității, a coordonării și a memoriei.

Un puzzle în birou, jucat între colegi aduce și alte beneficii: îmbunătățește relațiile dintre aceștia și crește încrederea de sine.

În timpul jocului nu există sefi și subalterni, exista doar jucatori cu același nivel de implicare. Iar creativitatea și logica sunt cele care dictează poziția jucatorilor în timp ce rezolvă un puzzle.

Conform cercetărilor, creierul care rămâne  blocat pe soluționarea unei probleme, are șanse maxime să rezolve situația deconectându-se pentru un timp de la aceasta. Iar jocul de puzzle este alegerea ideală. Fii un manager inspirat și oferă colegilor tăi ocazia să se desprindă din vârtejul de probleme. Timpul pe care angajații îl petrec rezolvând împreună un puzzle este o investiție.

Jocurile de puzzle sunt cadourile ideale pe care le poți face colegilor și nu ar trebui să lipsescă din niciun birou.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Afisare: Lista Grila